I

Reviews (testimonials/ervaringsverhalen) ontmaagding

 
Augustus 2019 - Stephanie, 25 jaar

Een paar jaar geleden kwam ik op de site van André terecht en dacht gelijk: Wauw, wat mooi dat dit bestaat… Dit zou ik ook wel willen! Ik was tenslotte nog maagd, maar durfde nooit een berichtje te sturen. 

In juni van dit jaar kwam ik weer op de site van André terecht. Toen wist ik het ineens zeker: dit is wat ik wil en ik ga dit avontuur aan! Ik ben dit jaar al enorm gegroeid als mens, dus nu wilde ik ook graag de stap zetten om ontmaagd te worden. De reden dat ik nog maagd was begon eigenlijk toen ik 17 jaar was. Ik ben toen aangerand door een vriend van mij en sindsdien heb ik mij eigenlijk afgesloten van alles wat met sex te maken had. Ik heb wel paar keer date’s gehad maar die draaiden toch steeds weer op een teleurstelling uit. Ook bij mij thuis is het praten over sex en je gevoelens daarvoor echt een taboe, dat hou je maar lekker voor jezelf. Ik was er helemaal klaar mee en wilde gewoon die stap kunnen zetten en fijn ontmaagd worden.

Toen heb ik André een berichtje gestuurd. Nog dezelfde dag kreeg ik een berichtje terug. Toen dacht ik: ojee heb ik dit echt gedaan? We maakte een afspraak om elkaar beter te leren kennen. Ik was echt superzenuwachtig, je spreekt toch af met iemand die je niet kent en misschien zou het ontzettend tegen vallen. Nou dames, ik kan jullie verzekeren dat was niet het geval. André stelt je echt op je gemak. 

We hebben samen fijn geluncht en gepraat over van alles en nog wat. Ook heeft Andre het een en ander uitgelegd over hoe het dan zou gaan op de dag van de ontmaagding. Hij vroeg ook wat ik eventueel zou willen doen en leren als ik besloot om dit door te zetten. Dit vond ik lastig omdat ik hier nog nooit met iemand over gepraat heb en al helemaal niet over mijn verlangens en gevoelens. Op een gegeven moment gaf André aan dat hij wel een klik voelde om wat hem betreft het avontuur aan te gaan. 

De volgende dag heb ik André gemaild dat ik ook graag het avontuur aan wilde gaan en dat ik zou willen dat hij mij gaat ontmaagden. Ik kreeg van André een aantal oefeningen mee om mij goed te kunnen voorbereiden op de grote dag. André en ik heb regelmatig contact gehad over hoe het ging en we bespraken mijn fantasieën en wensen. Dit alles om mij te helpen met het uiten van mijn gevoelens en emoties. Met het gewenste resultaat het want dat kan ik steeds makkelijker zonder schaamte. En dat voelt voor mij als een bevrijding!

 

Toen brak de dag aan van onze afspraak op vrijdag 2 augustus. We hadden afgesproken in een hotel op best wel een afstandje rijden voor mij. In de auto was ik nog wel ontspannen en had ik er vooral veel zin in. Eenmaal mijn auto geparkeerd zag ik dat ik een mailtje had van André dat hij er al was en waar hij zat. Toen begonnen de zenuwen, ga ik dit echt doen? Uhm ja Stephanie, dit ga jij gewoon doen zeg ik tegen me zelf haha. Eenmaal in het restaurant aangekomen zie ik André zitten en we kletsen nog wat. Ook bespreken we wat we allemaal gaan doen. Hij benadrukt nogmaals dat ik de regie heb en mag bepalen wat we wel en niet doen. Dit haalt al veel van mijn zenuwen weg. Klinkt gek, ik ken André nog helemaal niet goed maar ik vertrouw hem. 

Na wat thee en koffie besluiten we om naar de hotelkamer te gaan. André maakte nog een grapje onderweg: ‘Ja Stephanie, waar ben je nu weer aan begonnen!’ Ja geen idee zeg ik. We lachen samen.

Het is een mooie hotelkamer. Hier gaat het dus gebeuren denk ik. André zet zijn tas op bed en zegt: zullen we eens kijken wat er allemaal in de tas zit? Ik ga naast hem op bed zitten. Hij heeft eten, drinken, condooms, glijmiddel, vibrators, massageolie en muziek meegenomen. 

Hierna gaan we samen kaarsjes neerzetten en aansteken. Dit is echt een mooi gezicht als de gordijnen dicht zijn. Romantisch. Dan staat Andre op en zegt: zullen we eens kijken hoe het voelt als we dicht bij elkaar staan? Ik ga dicht bij hem staan, we geven elkaar een knuffel en raken elkaars lichaam aan. Ik merk dat ik dit eerst lastig vind, maar zet dat gevoel van me af en merk dat ik het eigenlijk wel prettig vind en helemaal niet raar of eng. We beginnen te zoenen en te strelen. André vraagt regelmatig hoe ik me voel en of het oké is. Fijn dat hij dat vraagt. Ik geef aan dat het goed voelt en dat het me zelfs wel een beetje opwind. Daarna kleden we elkaar uit en raak ik voor het eerst een penis aan. Hij zegt dat het vandaag de bedoeling is dat ik leer om vertrouwd te zijn met een penis, dat ik hem durf aan te raken, er mee te spelen en ook leer hoe die werkt. Hierna gaan we lekker douchen en dat werkt ontspannend. Als we klaar zijn met afdrogen komt André bij mij staan. Ik kijk naar de spiegel. André streelt me overal en zegt: vindt je het een mooi gezicht in de spiegel? Ik zei: ja, eigenlijk wel, het doet wel iets met me. Het is echt een mooi gezicht met alleen kaarslicht, het ontroert me zelfs een beetje. Hierna gaan we weer naar de kamer waar ik André mag aftrekken en pijpen. Ook legt hij uit wat een man lekker en opwindend vindt. Daarna gaan we op bed liggen en gaat André mij masseren, dat is echt fijn. 

Op een geven moment vraagt André zullen we eens kijken of die bij jou gaat passen? Ik geef aan dit te willen en André doet een condoom om. Het is in het begin echt wel even gevoelig maar dat zakt daarna wel weg. André doet het ook heel voorzichtig en met respect. We proberen een paar verschillende standjes uit maar bij sommige komt hij te diep in mij waardoor het pijn doet. Het fijnste standje is eigenlijk gewoon de missionaris voor mij. André stopt af en toe even om nog niet klaar te komen. Ook vraagt hij wat ik ervan vind. Ik geef aan het best lekker te vinden. Dan zegt André: pas maar op dat het geen hobby van je gaat worden hahah. Na een tijdje begint het toch weer een beetje gevoelig te worden en gaan we even pauze houden. We eten een lekkere fruitsalade en praten al een beetje na over wat we net hebben beleefd. Ook geef ik aan dat het eigenlijk vanzelf gaat, iets wat ik echt niet verwacht had. Ik had verwacht veel moeilijk te vinden maar dat is totaal niet zo. André zegt je bent nu meisje af en je bent nu een vrouw… Ik glimlach en besef dat dit echt gebeurd is. Als we op de telefoon kijken zien we dat het al half 2 is. Haha time flies when you're having fun!

 

André vraagt wat ik nu zou willen doen en leren. Ik geef aan dat ik nog wel sex met hem wil hebben en ervaren hoe het is hoe een man klaarkomt tijdens de seks. En dat ik eigenlijk wel zou willen weten hoe het is als een man klaarkomt tijdens het pijpen. André lacht en zegt hahah dat wordt hard werken, dan maak je het jezelf niet makkelijk. Ik lach en zeg dat dat dan echt weer iets voor mij is, ik kies nooit de makkelijkste weg. Zogezegd zo gedaan. We gaan weer op bed liggen en na beetje gestunteld met het condoom omdoen vrijen we weer in de missionarishouding en dan komt André ook klaar in mij. Echt wel heel bijzonder om mee te maken. We blijven dan ook nog een tijdje zo liggen om na te genieten. Hierna verwend hij mij en weet precies hoe hij dat moet doen ;). Daarna verwen ik André en pijp hem klaar en proef ik voor het eerst hoe sperma smaakt, helemaal niet vies ofzo. Ook dit was wel een bijzonder moment om mee te maken en ik ben blij dat ik dit toch gedaan heb. 

André komt naast me liggen en we liggen verstrengeld in elkaar na te genieten van deze dag. Hierna gaan we douchen. Na het douchen kleden we ons weer aan en blazen we de kaartjes uit. Dan komt Andre met zijn muziek speaker aangelopen en zegt: als je op het uit-knopje drukt is deze bijzondere dag en de magie voorbij en stappen we elk onze eigen wereld weer in. Een mooiere ontmaagding heb ik mij niet kunnen wensen. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. André bedankt voor deze dag, het zal altijd speciaal voor mij blijven en jij zal voor altijd een speciaal plaatsje hebben in mij hart!  

 

En maagden die dit lezen en twijfelen. Zoek uit waar over je twijfelt en waarom? Is het omdat je je schaamt omdat je dit misschien heel graag wil? Bedenk dan dat het om jou gaat en je later op een fijne manier wil terugdenken aan je ontmaagding. En als ik 1 ding geleerd heb dan is het dat seksualiteit iets heel normaals is en iets is waar je je helemaal niet voor hoeft te schamen. Dat het juist ontzettend fijn kan zijn. Wat zegt je gevoel? Luister daarnaar, dan komt het goed, wat je ook besluit.

Juli 2019 - Goedele, 31 jaar

Ik voel me vereerd om hier als ex-maagd een review te mogen schrijven.

Ik was 31 jaar, maagd en had zo goed als geen ervaringen met jongens.  Ik kan er niet één specifieke reden voor geven dat ik nog maagd was. Het was vooral een samenspel van verschillende factoren. Ik ben o.a. vrij beschermend opgegroeid en heb nooit echt gepuberd. Daarnaast had ik als jonge tiener een paar negatieve (onschuldige maar wel pijnlijke) ervaringen meegemaakt waardoor ik dacht dat jongens niet geïnteresseerd waren in mij. Die overtuiging is onbewust toch blijven hangen tot mijn begin twintiger jaren en misschien wel langer. Ik heb het thema jongens en relaties heel lang opzij geduwd en mij vooral gefocust op mijn school, werk, ... Dit was de veiligste en, tot een bepaald moment, de gemakkelijkste oplossing. 

 

Naarmate ik ouder werd, merkte ik echter dat de behoefte steeds groter werd om een relatie te hebben. Bovendien werd ik ook geconfronteerd met mijn omgeving die volop bezig was met trouwen, kinderen krijgen,... Ik voelde mij hierdoor erg eenzaam, abnormaal en schaamde mij. Niemand, behalve mijn dichtste omgeving, wist dat ik nog nooit een relatie had gehad en nog steeds maagd was. 
Terwijl het verlangen naar een relatie steeds groter werd, voelde ik dat mijn onervarenheid een steeds grotere blokkade werd. Ik durfde de laatste jaren wel afspreken met mannen maar van zodra ik het gevoel kreeg dat ze echt interesse in mij hadden en mij misschien zouden kussen, gingen mijn inwendige alarmsignalen af en zette ik mijn beschermingsmuren op zodat er er niets meer kon gebeuren. Ik voelde enorm veel schaamte rond mijn maagd zijn en had schrik om "door de mand te vallen".  Hoe kon ik het verklaren aan die mannen dat ik maagd was zonder dat ze me raar zouden aankijken of denken dat er iets "verkeerd" zou zijn met mij?

 

Op een bepaald moment had ik er echt genoeg van, er moest iets veranderen. Ik had vroeger al eens gehoord van vrouwen die mannen ontmaagden. In een nieuwsgierige bui ging ik op internet op zoek naar iets gelijkaardig voor vrouwen.  Ik kwam eerst terecht op sites van gigolo's maar dit zag ik niet zitten. Na niet veel verder zoeken kwam ik op de website van André terecht. Ik was eerst nogal sceptisch. Echter de artikels op de website en voornamelijk de reviews, maakten me erg nieuwsgierig en gaven me de indruk dat André een betrouwbare man was met goede intenties.  Een paar maanden later heb ik mijn stoute schoenen durven aantrekken en heb ik André een mail gestuurd met een korte schets van mijn vraag en verwachtingen. Heel snel kreeg ik een antwoord terug. André vertelde mij dat het erg moedig was om deze stap te zetten. Hij gaf me de kans nog vragen te stellen, legde uit dat er eerst een kennismaking zou volgen en dat ik daarna kon kiezen om al dan niet verder te gaan. Hij gaf eveneens aan dat hij er ook een goed gevoel bij moest hebben en dat hij dit niet zomaar met iedereen deed.  Dit stelde mij eigenlijk wel gerust.

Wegens praktische redenen, waaronder de verre afstand (ik kom uit België), werd onze kennismaking en eventuele ontmaagding op dezelfde dag gepland. Dit was mijn eigen keuze. 

 

Dan was eindelijk dé dag daar... Ik was op voorhand behoorlijk zenuwachtig. Ik zou vandaag ontmaagd worden door een nog onbekende man. Toen ik André zag, voelde ik mij al voor een groot deel opgelucht. Hij is een aantrekkelijke man, goed gekleed,... Eigenlijk net zoals hij zichzelf beschreef op de website. André slaagde erin om mij tijdens de koffie op mijn gemak te stellen. Ik kreeg de mogelijkheid om alle vragen te stellen die ik wou. André overliep ook nog eens hoe de ontmaagding juist verliep... 

Toen was het aan mij om de keuze te maken om al dan niet verder te gaan. Op dat moment kon ik mij nog niet echt voorstellen dat we het zo meteen zouden "doen". Het was voor mij nu of nooit dus ik dacht niet teveel meer na en stemde toe. We gingen naar de hotelkamer die sfeervol werd ingericht met kaarsjes en muziek. André polste bij mij of ik wou dat we elk onszelf of elkaar zouden uitkleden. Ik koos ervoor om elkaar uit te kleden. Ik voelde me aanvankelijk nogal onhandig. André liet mij zonder oordeel doen en hielp me een beetje waar nodig. Toen we nog enkel ons ondergoed aan hadden, stonden we tegen elkaar aan om zo aan elkaars lichaam te wennen. André zoende mij voorzichtig, dit was mijn eerste kus en het viel heel goed mee. Het was een eerste drempel die werd overwonnen. Ik kreeg daarna de kans om te voelen hoe een penis voelde. Ik kon er kennis mee maken, naar kijken, voelen. André deed er heel gewoon over en legde mij uit hoe een penis werkt. Ik voelde me vrij ontspannen en alles voelde goed aan. Voor ik het goed en wel besefte lag ik op bed terwijl hij mij heel voorzichtig penetreerde. Hij gaf mij de kans om met een spiegeltje te kijken hoe hij in mij zat. Dit hielp om echt te beseffen wat er gebeurde  Dit viel veel beter mee dan verwacht en het deed helemaal geen pijn! Daarna hebben we ons gedoucht, elkaar gewassen. Ik had verwacht dat er een massage zou komen maar, met mijn toestemming, hebben we ineens een standje geprobeerd. André kwam sneller klaar dan hij had voorzien (ik zag het als een compliment ;) ). Hij heeft mij dan gemasseerd (van kop tot teen) en dan hebben we samen een douche genomen. Ondertussen kwam bij André de opwinding terug en konden we een ander standje proberen. Toen we klaar kwamen bleven we een hele tijd gewoon dicht tegen elkaar aan liggen. André streelde mij heel liefdevol, het was een heel warm moment. Daarna hebben we nog een ander standje gedaan, heeft hij mij ook geleerd hoe ik een man kan verwennen en hebben we een beetje uitgerust op bed. We hebben dan nogmaals een douche genomen en afscheid genomen van elkaar en elkaars lichaam. Het was heel aangenaam om te ervaren hoe respectvol en liefdevol André was naar mij en mijn lichaam. Ik weet nu alvast heel goed wat ik volgende keer leuk vind, ook hoe ik wil behandeld worden...

 

Achteraf ben ik zo ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet. Ik kan het soms nog niet goed bevatten dat ik zoiets heb gedurfd. Maar geen greintje spijt heb ik! Er is een hele last van mijn schouders gevallen! Als ik volgende keer een jongen ontmoet weet ik wat me te wachten staat en zal de angst veel kleiner zijn. Ik hoop in ieder geval niet te lang te moeten wachten.

April 2019 - Josephine, 22 jaar

Twee jaar geleden kwam ik voor het eerst op de site van André terecht, destijds uiteraard nog te jong. In die twee jaar heb ik Andrés site, inclusief interviews met de pers, misschien wel honderd keer gelezen. Naarmate de tijd verstreek en ik nog steeds maagd was besloot ik plots dat ik dit avontuur wilde aangaan. Voor mij een zeer weloverwogen besluit. Ik zag geen andere uitweg om van mijn maagdelijkheid af te komen en was nog nooit ergens zo zeker over geweest. Ik stuurde André een mail waarin ik mezelf voorstelde en een korte uitleg gaf over mijn belemmeringen aangaande seksualiteit. Nog diezelfde avond kreeg ik bericht terug en amper een week later hebben we kennisgemaakt onder het genot van een kopje thee. De kennismaking was fijn en voelde direct comfortabel aan. Ik kon vrijuit over alles spreken en was vrij om te vragen wat ik maar wilde. André legt duidelijk het verloop uit en benadrukt met enige regelmaat dat de regie ten alle tijden bij mij ligt. Na afloop gaf André aan dat de klik van zijn kant aanwezig was, gelukkig maar want daar hoefde ik me niet druk over te maken. Nadat ik er een nachtje over geslapen had besloot ik positief. Ik wilde ontmaagd worden en wel door André.

De reden dat ik tot dan toe nog maagd was er is een die diepgeworteld is. Ik ben er namelijk altijd van overtuigd geweest dat er niets naar binnen kon in mijn vagina. Zo gebruikte ik nooit tampons en had ik mezelf nooit eerder gevingerd of iets in die trant. Ik had al deze dingen ook nooit geprobeerd, mijn angst zat veel te diep. Toen mijn huisarts mij inwendig moest onderzoeken werd mijn grootste angst waarheid. Ze kon niet naar binnen, ik zat helemaal op slot. Dit is ook de reden dat telkens wanneer ik in een situatie terecht kwam waarin het mogelijk uit kon draaien op seks, ik dit consequent afkapte. Zoenen en friemelen was prima, maar verder dan dat durfde en wilde ik niet te gaan. Het zou immers toch niet passen, ik zou er enkel pijn aan beleven en alles zou uitdraaien op één grote teleurstelling.

Terug naar mijn ontmaagding. Want die was gepland en de dag was aangebroken. Van tevoren had André oefeningen toegestuurd zodat ik me tijdens mijn ontmaagding voldoende zou kunnen ontspannen. Bij aankomst in het hotel was ik ontzettend zenuwachtig. We zijn een kopje koffie wezen drinken en hebben alles nogmaals doorgesproken, pas toen ik er klaar voor was zijn we naar de hotelkamer gegaan. Daar aangekomen gingen de gordijnen dicht, kaarsjes en muziek aan en kwamen de condooms, glijmiddel en vibrators langzaam tevoorschijn. Vertrouwd raken met elkaars lichaam, zowel met als zonder kleren, vond ik moeilijk, ik moest continue over drempels heen. Drempels die ik zelf gecreëerd heb besefte ik toen. Na een tijdje voelde dit goed en konden we naar de volgende stap: vingeren. Ik had grootse moeite met mezelf ontspannen en

schoot regelmatig op slot. Wonder boven wonder zei André na een tijdje dat zijn hele vinger er al in zit, huh dat paste toch niet? En dat zonder glijmiddel. Na het samen douchen mocht ik André aftrekken en pijpen. Hoewel ik vooraf had verwacht dit best onwennig te vinden was dat allerminst het geval, met wat aanwijzingen vond ik dit eigenlijk best leuk!

André begon me oraal te bevredigen en ook dit voelde fijn. Langzaamaan kwamen we steeds dichterbij het moment van mijn ontmaagding. Ik wist nu dat er in ieder geval een vinger naar binnen paste, dat was enigszins een geruststelling. Maar wat vond ik dit moeilijk, ik kon nog steeds niet geloven dat het daadwerkelijk zou passen en verkrampte bij het idee van de pijn die zou gaan komen. Gelukkig heeft André engelengeduld en na een, voor mijn gevoel, lange tijd was ik echt ontmaagd. Het was gelukt, wat een overwinning. Met beleid en heel voorzichtig. Echt pijn heb ik niet ervaren. We hebben daarna seks gehad in drie verschillende standjes waarvan op mijn zij van achter het lekkerste was. Hier is André ook in mij klaargekomen. Wat een geruststelling om te beseffen dat ik dit kon als ik mezelf maar voldoende ontspande. Vervolgens hebben we nagepraat en gedoucht. En zijn we na het openen van de gordijnen de gewone wereld weer ingestapt. Ik kijk terug op een hele fijne en

bijzondere ontmaagding, waarin ik over veel drempels ben gestapt. André behandelt je met respect en genegenheid. Seks is niet langer een blokkade. Ik voel me bevrijd, een stuk zelfverzekerder en daarnaast nu ook écht vrouw.

André ontzettend bedankt!

Liefs J

Februari 2019 - Elle, 26 jaar

Ik denk dat het ongeveer twee jaar geleden is dat ik voor het eerst op André zijn site kwam. Na een tijdje heb ik een mail gestuurd en hebben we wat contact gehad, later dat jaar nog eens en uiteindelijk hebben we een afspraak voor een kennismaking gepland. Toch durfde ik uiteindelijk niet, ik maakte mezelf compleet gek met gedachten dat dit raar was en niet kon. Toch ben ik het contact niet vergeten. Een paar weken geleden dacht ik ineens ik ga mailen en vragen of hij nog steeds kennis wil maken. Sinds dat ik die mail heb gestuurd  was ik er ook helemaal zeker van dat ik wilde afspreken. Dat was voor mij de eerste knop die ik om heb gezet in mijn hoofd.

De afspraak met André was heel prettig en voelde snel vertrouwd, we hebben over van alles gesproken en ik kon mijn onzekerheden delen. De voornaamste reden dat ik nog maagd was, was naast dat ik altijd hele goede praktische redenen rondom familie en studie had ik ook mezelf in m'n hoofd gek maakte met gedachten dat ik niet perfect genoeg ben. André vroeg mij op een gegeven moment of een man dan voor mij ook een Ken moest zijn als ik zelf het idee had om aan Barbie eisen te moeten voldoen. Dat kwam echt wel even binnen en gaf mij het besef dat ik zo helemaal nog nooit gedacht had maar alleen maar mezelf onder een vergrootglas had gelegd.

Ondanks dat ik het heel spannend vond heb ik André de volgende dag gemaild dat ik graag wilde dat hij mij ging ontmaagden. Gelukkig wist ik al dat hij van zijn kant uit wel de klik voelde om dit avontuur samen aan te kunnen gaan. Dat hielp mij ontzettend omdat ik nu echt alleen vanuit mezelf kon denken en mij niet druk hoefde te maken of hij wel met mij seks zou willen hebben.

Uiteindelijk hebben we afgesproken en kijk ik nu terug op een hele bijzondere dag. Bijzonder omdat ik had verwacht een hoop spannend te vinden maar het eigenlijk al normaal voelde zodra we onze kleren uit hadden. Ook de onzekerheid over mijn eigen lichaam verdween daarmee bijna helemaal. Dat was ontzettend vreemd om te ervaren. Ook verbaasde het mij hoe gemakkelijk ik met André mee kon gaan (ik had van tevoren gevraagd of hij de leiding zou willen nemen). Ik durfde stapje voor stapje steeds meer en heb voor mij zelf veel overwonnen. Telkens als er een gedachte op kwam dat iets raar was en we dit bespraken kwam ik erachter dat ik mezelf dat aangepraat had. Ook toen André mij penetreerde viel me dat heel erg mee, ik was van tevoren best wel een beetje bang dat dit pijnlijk zou zijn maar dat was bij mij eigenlijk helemaal niet het geval. Doordat alles zo normaal voelde was ik wel erg in de war en snapte ik niet dat ik hier zo lang mee gewacht heb. Ik ben ontzettend blij dat ik met André heb afgesproken. Hij heeft mij over heel veel drempels heen geholpen wat voorheen echt hele hoge bergen leken te zijn.

Lees ook het interview met Elle op Forare

Januari 2019 - Faye, 25 jaar

Afgelopen week was het dan eindelijk zover. In mijn hoofd had ik het perfecte plaatje bedacht. Alleen toen ik eenmaal in het hotel aankwam en André zag werd ik super zenuwachtig! Ik durfde niet echt te praten en alleen al tijdens de omhelzing met kleding aan vond ik het onwijs moeilijk. Langzaamaan lukte het mij toch om een beetje te ontspannen, met veel hulp van André. Omdat ik zo zenuwachtig was nam André de leiding. Dat was heel fijn en toen was ik aan de beurt om hem uit te kleden. Toen hij met mijn borsten speelde en ze zoende schrok ik de eerste keer een beetje, maar later merkte ik dat het eigenlijk heel fijn is! Na het douchen mocht ik André pijpen, dat was een hele aparte ervaring maar als ik er achteraf aan terug denk was het toch best wel fijn, vooral omdat André er zo van genoot. Daarna heeft André mij gemasseerd waardoor ik weer een beetje ontspande! Daarna ging hij mij vingeren, dat deed al onwijs veel pijn. Hoe lief en rustig en behulpzaam hij ook deed. Toen was het moment van penetratie daar. Ik was eigenlijk al best bang ervoor geworden omdat het vingeren al zo'n pijn deed. Na 3 of 4 standjes kwamen we erachter dat ik wel had gebloed, dus dat we op de goede weg waren. Hij had al een keer gevraagd of ik bovenop wilde, maar dat durfde ik niet. Achteraf bleek dat het juiste standje te zijn. Voor ik het door had, was ik echt ontmaagd en kon ik er zelfs van genieten! 

We hebben af en toe tussendoor even een pauze gehouden, André had aan alles gedacht, koekjes en drinken. Tussendoor maakte hij grapjes zodat ik niet constant zo nerveus hoefde te zijn. Dat was heel fijn! 

Achteraf realiseer ik me hoe bijzonder deze ervaring was. Ik ben ook heel blij dat ik deze stap heb gezet in plaats van te wachten.

December 2018 - Simone, 26 jaar

Op een avond – na jarenlange heen en weer gewik – wist ik het: ik wilde ontmaagd worden. Zo impulsief als ik ben, was ik nooit ergens zo zeker over. Dus deed ik wat ik altijd deed als ik niet weet waar ik het moet zoeken: ik ging googlen. En ja hoor: bingo! Ik stuurde na een urenlange leessessie eindelijk een berichtje. Ik kreeg dezelfde avond een reactie en ik kon het niet geloven: EINDELIJK zou het ervan komen. Althans, eerst maar even kennismaken. Nou, zo gezegd zo gedaan. Heel fijn samen geluncht en over van alles gepraat. Tuurlijk was ik zenuwachtig, en was ik ergens ook bang of het wel zou meevallen. Wat als we geen klik zouden hebben? Hoe zou ik dan ontmaagd worden? Want ik wilde het gewoon fijn hebben de eerste keer. Zonder trauma’s en alle andere horrorverhalen. We praatten over van alles: het leven, werk, wat hij deed, wat ik deed, en natuurlijk ook over de details van mijn ontmaagding. Wat ik allemaal moest weten. Hoe die dag eruit zou zien, dat ik sowieso een nachtje moest slapen voordat ik een besluit nam en of ik nog vragen had. Nee hoor, ik wist alles al door alle reviews. Het voelde gek om daar zo te zitten, omdat het heel snel ging allemaal. Maar beter ook: want ik wilde in 2018 nog ontmaagd worden. En dat voelde André al aan. Dat was heel fijn. De dag erna heb ik hem natuurlijk meteen een bericht gestuurd en plande ik al snel een datum en hotel. Een paar dagen voor mijn ontmaagding, mailde ik hem wat ik allemaal wel wilde doen/leren en wat ik absoluut niet wilde doen. Op de dag van mijn ontmaagding hebben we nog een werkbespreking gehad en daarna mocht ik zelf aangeven wanneer we naar boven konden gaan. Ik hoefde niet te wachten, want ik wilde wel. André legde eerst uit wat hij allemaal had meegenomen, ik mocht alles vragen wat ik wilde en de sfeer was heel fijn en liefdevol. Daarna gingen de gordijnen dicht en de kaarsjes aan. We poetsten onze tanden en gingen daarna zoenen, in de kamer. Langzamerhand kleedde hij me uit. Daarna ik hem. Daarna gingen we samen douchen. En daarna mocht ik hem pijpen, omdat ik dat nog nooit had gedaan. Langzamerhand met tips van André kreeg ik door hoe dat dan ging: pijpen. Best logisch en makkelijk. En eerlijk: iemand zo zien genieten terwijl je bezig bent, is echt leuk. Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. (Ik heb even gewacht met het schrijven van deze review, en wilde een paar keer seks hebben en ik vind seks hebben fantastisch. Ik wil het liefst gewoon elke dag seks hebben, meerdere keren per dag.)

Na het pijpen kreeg ik een massage en dat was echt geweldig. Ik moest me helemaal ontspannen en er gewoon van genieten. Dat probeerde ik, maar ergens was dat soms ook best lastig. Oké, the big moment! Het deed een heel klein beetje pijn, maar omdat het allemaal heel voorzichtig ging kon ik er echt van genieten. Daarna gingen we nog een keer. Toen ik daarna vroeg hoe laat het was, dacht ik dat we max. 3 uur bezig waren geweest. Bleken we er al 6 uur op te hebben zitten. Time flies when you are having fun! ;) André is vooral een hele lieve man, waar je een hele fijne ontmaagding mee hebt.

Lees ook het interview met Simone op Forare

November 2018 - Maria uit België, 26 jaar

Na de website meerdere keren te hebben gelezen (ik kende inmiddels bijna alle verhalen vanbuiten) stuurde ik André een berichtje. Niet veel later kreeg ik al een antwoord. Hij herkende en begreep mijn verhaal. Omdat ik in België woon en André er toevallig ook zou moeten overnachten na een zakenreis, spraken we al enkele dagen later af. Een dag nadat we hadden afgesproken, stuurde André me een berichtje met een voorstel. Als het tijdens de ontmoeting goed zou gaan, zou de ontmaagding diezelfde avond kunnen doorgaan (wat mij dan heel wat reistijd zou besparen). Hij benadrukte wel dat dit enkel kon als de ontmoeting goed verliep en ik dit zelf wilde. Voor ik het wist had ik al een berichtje gestuurd dat ik er voor open stond.

Voor de ontmoeting was ik enorm zenuwachtig. André stelde me echter snel gerust. Hij liet me volledig de keuze of ik er mee wilde doorgaan of niet. Ook vroeg hij me meerdere keren of ik mijn beslissing toch niet liever wilde uitstellen. Ik had er al heel de week naar uitgekeken, de ontmoeting verliep goed en André is niets anders dan heel geduldig en begripvol. Toen hij me na het eten dan ook vroeg of ik ermee wilde doorgaan, twijfelde ik niet meer.

We startte met de kamer wat gezelliger te maken en laadde samen zijn tas met ‘attributen’ uit (kaarsjes, condooms, glijmiddel,…). Omdat het toch allemaal wat snel ging, had ik André gevraagd om de leiding te nemen. Eerst hebben we elkaar uitgekleed waarna we elkaar omhelsd hebben om elkaars lichaam te ontdekken. Nadat we samen hadden gedouched heb ik André gepijpt. Eigenlijk vond ik dat best fijn en vond ik het absoluut niet eng. Hierna heeft André mij heerlijk verwent waarna de ontmaagding volgde. Eerst deed het best wel pijn maar André stopte wanneer ik het hem vroeg. Met best wat glijmiddel en het toepassen van de ontspanningsoefeningen ging het al heel wat beter. Hierna probeerde verschillende standjes. Voor ik het wist zat ik bovenop en neukte ik hem. Ik kwam met de penetratie wel niet helemaal tot een orgasme, wellicht omdat ik toch nog wat gespannen was. Hierna zijn we even naast elkaar gaan liggen en heb ik André nog afgetrokken (wat best gemakkelijker ging dan ik dacht en ook best wel leuk is). 

Ik vertrok naar huis met een grote glimlach. Ik was ontmaagd en seks is niet meer eng. Ik kijk alvast uit naar mijn volgende ontmoeting tussen de lakens J.

 
September 2018 - Bloem uit Nijmegen, 21 jaar

Ik studeer psychologie en ben nogal een controlfreak. Als ik iets niet kan overzien dan begin ik er niet aan. Zo ook met alle leuke jongens die hun best deden om mij het hof te maken. Telkens als het iets dreigde te worden, had ik een soort vlucht reactie. En hoewel ik het mij bewust was, lukte het mij niet om mijn vluchtgedrag te doorbreken. Zelfs toen ik met Andre had afgesproken voor een kennismaking had ik het plan om het de dag ervoor af te zeggen. Gelukkig kwam die avond een vriendin langs en kwam het er ook de volgende dag tijdens de colleges niet van. Toen vond ik het te laat om af te zeggen en ben ik na de colleges toch maar gegaan. De kennismaking was prettig en gek genoeg hebben we ontspannen over mijn maagdelijkheid en wensen gesproken. Eenmaal weer op mijn kamer heb ik gelijk een mail gestuurd dat ik het wil en nog diezelfde avond hebben we een afspraak gemaakt. Alleen... die was pas twee weken daarna. En tja, daar gingen mijn gedachten weer op de loop met mij. Elke dag bedacht ik wel 10 redenen waarom ik het toch niet zou moeten doen. Maar ik had nog tijd en stelde het afzeggen uit. De dag voor de afspraak heb ik Andre een mail gestuurd dat ik het toch niet wilde. Al snel kreeg ik bericht terug dat als ik er niet achter stond het ook beter was om het niet te doen. Maar ook met de vraag of ik het echt niet wilde of dat ik voor mijzelf op de vlucht was. En dat laatste was een schot in de roos. Ik was niet voor al die leuke jongens of voor Andre op de vlucht, maar voor mijzelf! Dat kwam wel even binnen. Ik besefte plots dat de oplossing bij mij lag en nergens anders. Gelukkig had ik het hotel nog niet geannuleerd en mailde ik Andre dat ik toch graag wilde doorzetten. En dat hebben we gedaan.

Ik had de reviews allemaal aandachtig gelezen, maar toch ging het bij mij heel anders dan ik mij had voorgesteld. Ik was stikzenuwachtig en bij het uitkleden trilde ik helemaal. Andre deed echt zijn best maar ook onder de douche voelde ik mijn hart in mijn keel kloppen. Andre heeft mij eerst heel liefdevol gestreeld en met warme massageolie gemasseerd. Dat maakte mij een stuk rustiger en ik kon er zelfs een beetje opgewonden van raken. Toen ik dan eindelijk redelijk ontspannen was, vroeg Andre of ik zo ver was dat ik ontmaagd wilde worden. Ik zei ja voordat ik er over na kon denken en heel voorzichtig heeft Andre mij toen ontmaagd. Heel lief en zorgzaam zoals hij dat deed. Maar ik kon er niet echt van genieten. Het leek voor mij meer een technische handeling in plaats van dat ik het gevoel had dat ik seks had. Andre stelde een pauze voor. We hebben even wat gedronken en samen wat gepraat. Ik werd wel rustiger maar had het gevoel dat mijn hoofd helemaal vol zat en had geen zin meer om door te gaan. Andre stelde voor om te stoppen en te gaan douchen. En dat ik thuis na zou gaan denken of ik nog een keer zou willen afspreken voor een vervolg. Op dat moment voelde het als een kans om te vluchten, dus ik stemde gelijk in. In mijn hoofd had ik allang bedacht dat als ik eenmaal weg zou zijn dat ik nooit meer terug zou komen. Er had een penetratie plaatsgevonden en de buit was binnen: ik was geen maagd meer!

De dagen erna begon alles goed te landen en besefte ik hoezeer ik bofte dat ik met mijn vluchtcomplex een man had getroffen die mij zo respectvol wilde helpen. Dat is toch best wel uniek. En ik begon ook naar seks te verlangen. De gedachte dat Andre had aangeboden om onze sessie te vervolgen, gaf mij verrassend genoeg een opgewonden gevoel. Ik ging er zelfs naar verlangen om door hem aangeraakt te worden. Na drie weken heb ik Andre een mail gestuurd met de vraag of zijn aanbod nog steeds geldig was en hebben we afgesproken. Dit keer had ik geen vluchtgedachten en keek ik er naar uit. Onze ontmoeting was vanaf de eerste seconde heel anders. Als we elkaar in de ogen keken was er een twinkeling en een gevoel van blijdschap. Ik genoot van zijn aanraking en wilde alleen maar meer (en overal!) gestreeld worden. Onder de douche hebben we al zo intens gevreeën dat ik van de spanning en opwinding al klaar kwam toen hij mijn schaamlippen streelde en clitoris stimuleerde. De massage was heerlijk, ik wist niet dat ik zo veel plekjes had die ik opwindend zou vinden als een man die aanraakt en masseert. De penetratie was veel fijner dan de eerste keer en ik kon er nu ook van genieten. Andre heeft mij geleerd hoe ik tijdens de penetratie moet bewegen om er voor te zorgen dat hij de lekkere plekjes bij mij raakt. Dat hebben we uitgebreid geoefend en ik kreeg af en toe een gevoel alsof ik ging klaarkomen. Het was heel lekker, maar het lukte mij nog niet om helemaal klaar te komen. Toen ging hij afwisselend met zijn tong mijn clitoris stimuleren en als ik bijna klaarkwam penetreerde hij mij. Dat deden we steeds sneller en ik was verbaasd hoe vrij ik mij hierbij voelde. Op mijn verzoek heeft hij oraal doorgezet om mij te laten komen, wat echt heel erg lekker was. Toen moest ik even bijkomen, want ik had het gevoel dat ik flauw ging vallen. We hebben rustig met onze blote lijven tegen elkaar aan gelegen en wat gedronken. Toen vroeg Andre of ik hem wilde aftrekken. Die zag ik niet aankomen, dus ik was even van mijn apropos. Ik vond het ook wel spannend om te doen, want nu kwam de actie van mijn kant. Eerst deed ik het veel te hard, maar met wat instructie had ik op een gegeven moment de slag te pakken en heb ik hem laten klaarkomen.

Ik ben heel blij en dankbaar dat ik heb doorgezet, want ik zou niet weten hoe ik het anders had kunnen doen. Dit zou mij met een 'gewoon' vriendje nooit gelukt zijn. Lieve Andre, zoals jij dit met veel respect voor mij gedaan hebt vind ik heel bijzonder. Heel veel dank en veel liefs, Bloemetje uit Nijmegen (is niet mijn echte naam, maar ik voel mij een bloem die net uit haar knop gekomen is).

April 2018 - Julia, 30 jaar

30 jaar en nog maagd. Soms lopen dingen anders dan dat je ze had voorgesteld... Ik was het niet uit principe. Het is door omstandigheden eenmaal zo gelopen. Te veel bezig met diverse crises in mijn directe omgeving, daardoor te weinig oog voor mijn eigen ontwikkeling als adolescent en alle ervaringen/ ontdekkingen die daarbij horen. Ondertussen stortte ik mezelf op school en later m’n werk, waar ik m’n succes uit kon halen, het ging me goed af. Toen ik me eenmaal realiseerde dat het tijd was voor mezelf, was ik inmiddels al op een leeftijd waarop ik me schaamde voor mijn weinig tot geen ervaring met jongens en dus onzeker op dat vlak. Ik had wel dates met jongens, maar liet het nooit verder komen. Uit schaamte dat ik op deze leeftijd nog maagd ben, bang voor zijn reactie, bang dat de eerste keer zou tegenvallen...

Toen ik op de website van André terecht kwam, voelde dat voor mij als een soort bevrijding. Een manier om op een respectvolle en liefdevolle manier voor het eerst intiem te zijn met een man. Het duurde uiteindelijk alsnog minstens een jaar voordat ik de stap durfde te zetten, maar toen zat ik daar tegenover hem op onze koffie-afspraak voor een eerste kennismaking. Dat was heel fijn, waardoor ik besloot om door te zetten.

De paar dagen ervoor was ik eigenlijk opvallend rustig. Alleen de ochtend ervoor was ik erg nerveus, maar dat verdween toen we eenmaal op de hotelkamer waren. André creëert een veilige en vertrouwde omgeving. Niet alleen door kaarsjes en muziek op de achtergrond, wat voor een fijne sfeer zorgt. Maar ook door zijn rust, geduld, zijn respectvolle manier van met elkaar omgaan. En tussendoor af en toe een grapje, wat het ook weer luchtig maakt.

Alles was heel rustig opgebouwd. Eerst een omhelzing om rustig aan elkaars lichaam te wennen. Samen douchen en zo steeds een stapje verder. Ik heb me continu op mijn gemak gevoeld, niks voelde gehaast. En André checkte tussendoor ook hoe ik me voelde, wat ik heel lief vond. Hij heeft me echt laten genieten.

Nu zit ik hier een dag later met een enorm voldaan gevoel en de gedachte “had ik dit maar veel eerder gedaan”... ;-) Dankzij de ervaring van André, de rust die hij uitstraalt en zijn begrip, is dit een hele waardevolle eerste keer geworden. Het heeft me een stuk zekerder gemaakt.

Lees ook het interview met Julia op Forare

April 2018 - Dian, 27 jaar

 Voor mij was de beslissing om contact op te nemen nadat ik de site ontdekte snel genomen; de volgende dag heb ik het contactformulier ingevuld en ’s avonds had ik een reactie van André op de mail. Ik herkende me in alle verhalen van de vrouwen die hier hun gedachten en ervaringen deelden en had stiekem jaren eerder al gehoopt dat er zoiets bestond; een situatie waarin mijn onervarenheid zonder gevoel van schaamte openlijk besproken kon worden, zonder verwachtingen of gedachten dat ik dit op mijn leeftijd toch al lang had moeten weten/kunnen. De reden waarom ik op mijn 27e nog geen seks had gehad is een combinatie van faalangst, moeite met mijn eigen lichaam en mijn aandacht op werk/studie richten. Vroeger hield ik vast aan het idee dat het vanzelf wel zou gebeuren, en ieder oudjaarsavond vroeg ik me af of (en nam ik me voor dat) het komende jaar hét jaar zou worden. Dat ik door ging zetten. Ik kocht leuk ondergoed, scheerde mijn benen voor een date etc. En ik heb zeker leuke jongens ontmoet. Maar iedere keer als het op seks aankwam was er iets in mijn hoofd dat maakte dat mijn lijf blokkeerde. Dan gaf ik aan dat ik ‘niet zo snel’ wilde. Ik durfde niet te zeggen dat ik onervaren was; ik voelde me beschaamd. Alsof ik minder aantrekkelijk zou zijn op het moment dat een jongen het zou weten. Ik vind het spannend om dingen te moeten doen die ik nog nooit heb gedaan, maar was er klaar mee dat dit mij belemmerde om verder te gaan in een relatie. En dus besloot ik na heel wat jaar ongewenst maagd zijn om daar een einde aan te maken. En dat is erg goed bevallen :)

In de dagen voor de kennismaking gingen er soms gedachten door mijn hoofd of het wel echt zou zijn, of het niet een flauwe grap was en of ik er wel goed aan deed. Gelukkig bleek dat nergens voor nodig. Voor mij voelde het contact direct open en gemakkelijk. Het was wel enigszins vreemd om al meer te weten over hem dan hij over mij, omdat ik de site en interviews had gelezen; hierdoor had ik niet meer veel te vragen over zijn motivatie/beweegredenen. We hebben het specifiek gehad over wat mijn reden was om contact te zoeken, wat het in zou houden als we beiden besloten er mee door te gaan, maar ook bijvoorbeeld over wat onze interesses zijn. Ook al had ik mijn besluit de dag zelf al genomen, we spraken af dat ik er eerst een nacht over zou slapen en vervolgens per mail aan zou geven of ik er mee door wilde gaan of niet. André gaf zelf aan het einde van onze kennismaking aan dat hij het wel zou willen (dan hoefde ik daar niet een dag over in spanning te zitten). Verder bespraken we praktische zaken, zoals dat hij het prettig zou vinden als ik al mijn schaamhaar zou weghalen en te letten op voetverzorging. André stuurde me na mijn bevestiging een paar oefeningen om in de aanloop naar de dag te doen; ademhalingsoefeningen en bekkenbodemspieroefeningen. 
Ik voelde mezelf kalmer dan verwacht in de weken vooraf. De avond van te voren begonnen de zenuwen een beetje en de ochtend zelf werd ik wakker met het gevoel dat ik ook heb als ik weet dat ik op vakantie ga en op tijd op Schiphol moet zijn. Een soort ‘heb ik aan alles gedacht’-spanning. Voordat we om 12.00 onze kamer in konden hebben we samen nog een kop koffie gedronken en een ‘werkbespreking’ gehouden; wat ik wil proberen, wat hij bij zich heeft etc. Ik voelde me ontspannen en had er vertrouwen in dat het op zijn minst een leuke middag zou worden. Of ik me op het moment zelf genoeg kon ontspannen was iets waar ik nog wel mee in mijn hoofd zat.
Op de kamer zelf begonnen we met het creëren van de sfeer: gordijnen dicht, kaarsjes aan, muziek aan. Ik vroeg me van te voren af hoe ik zou reageren op het moment dat het echt zou gaan beginnen, maar de eerste stappen gingen gemakkelijk. We hebben eerst tanden gepoetst. Vervolgens tegen elkaar aan gestaan om aan het idee te wennen. Vervolgens nam André het initiatief om te zoenen en ging ik hier in mee. We hebben elkaar langzaam uitgekleed. Stap voor stap. Het voelde allemaal goed. Alleen speelde af en toe de gedachte op dat wat ik aan het doen was toch best bijzonder was. Op het moment dat ik helemaal naakt was en André aan mijn schaamlippen zat kreeg ik het moeilijk en werd ik emotioneel. Het idee dat dit me zo makkelijk af ging en dat ik het mezelf al die jaren onnodig moeilijk heb gemaakt maakte me verdrietig en ik begon te huilen (ik had dit zelf van tevoren niet verwacht en het duurde maar kort). André ging mee in mijn tempo. Hij omhelsde me en na het drinken van wat water gingen we verder met elkaar wassen onder de douche. 
Vervolgens verplaatsten we ons naar het bed; ik zittend op de rand en André voor me staand. Ik begon met zijn penis in mijn handen te houden. Om te ervaren hoe het voelde en ik kon vragen stellen over wat fijn is voor een man om te doen. André opperde dat als ik wilde weten hoe het is om een man te pijpen dat dit dan het beste moment zou zijn, zo vlak na het douchen (ik had zelf van te voren aangegeven dat dat één van de dingen was die ik zou willen uitproberen). Het voelde anders dan verwacht. Heel zacht en veel plezieriger voor een vrouw dan ik van te voren had bedacht. Ik was bang voor mijn kokhalsreflex, maar dat was gelukkig niet aan de orde. André gaf aan dat als ik door zou gaan dat hij klaar zou kunnen komen en ik besloot op dat moment dat ik liever niet had dat hij in mijn mond klaarkwam. Vervolgens mocht ik op mijn buik op het bed gaan liggen en gaf André mij een massage. Ik voelde me ontspannen en veilig en vond het helemaal oké dat hij aan alle delen van mijn lichaam zat. Vervolgens gaf ik aan dat ik het goed vond als hij bij me binnen zou gaan. Na een condoom om te hebben gedaan kwam hij bij me binnen. Dit voelde kort wat scherp, maar mijn maagdenvlies bleek niet intact, waardoor het al heel snel fijn voelde. We hebben verschillende standjes uitgeprobeerd. Ook heeft André mij oraal bevredigd (iets waarvan ik me absoluut niet voor kon stellen dat ik ooit zou toestaan dat iemand dat bij mij zou doen, puur door gêne) en clitoraal gestimuleerd. Ik voelde op momenten een soort ‘sensory overload’ en kwam niet tot een climax (ik kon me niet overgeven aan het gevoel). Uiteindelijk is André in mij klaar gekomen en hebben we samen in bed liggen rusten en praten. Hij complimenteerde me op delen van mijn lichaam waar ik zelf niet met dezelfde blik naar kijk en dat deed me goed. Het is mooi hoe André met aandacht en ervaring je ontzettend gezien kan laten voelen. 
Het was een ontmaagding waar ik met veel plezier op terug kan kijken. Ik heb gelachen, genoten en vond het samengevat een heel leuke en fijne middag. Vervolgens hebben we  gedoucht, spullen ingepakt, de gordijnen open gedaan en de ‘bubbel’ verlaten. Terug naar de gewone wereld.
 

December 2017 - Amy, 23 jaar

Ik had eigenlijk helemaal niet verwacht dat ik ook daadwerkelijk deze review zou schrijven. Want ondanks dat het al een paar weken gepland was dat ik gister ontmaagd zou worden, was ik er vast van overtuigd dat het uiteindelijk toch niet zou gebeuren, dat er op een of andere manier iets tussen zou komen of dat ik zelf op het laatste moment zou zeggen dat ik toch niet wilde. Maar toch zit ik hier, ontmaagd en wel, te overdenken hoe ik deze ervaring op papier ga zetten. Nou, ik kan je vertellen, dat is nog een stuk moeilijker dan de ontmaagding zelf ;).

Laten we eerst maar eens beginnen bij waarom ik als 23-jarige nog nooit seks heb gehad. Waar andere meiden ‘normaal’ gesproken die ervaring ergens in hun tiener jaren hebben, was ik in die tijd door psychische problemen te druk met mijzelf bezig. Sinds een paar jaar gaat het gelukkig een stuk beter, maar toch bleef ik de muur naar lichamelijk contact met jongens ophouden. Ergens wilde ik het heel graag, maar ik durfde niet de stap te nemen, bang dat jongens op mijn onervarenheid zouden afknappen, dat ik het niet goed zou doen en omdat ik geen idee had hoe mijn lichaam op zo’n ervaring zou reageren, en bang was om controle te verliezen.             

Ik denk dat het al meer dan een jaar geleden is dat ik voor het eerst op de website van André terecht kwam. Ik weet eigenlijk niet eens meer hoe ik er precies terecht kwam, maar volgens mij was het via een artikel die ik tegenkwam op Facebook. Ik was gelijk al wel geïnteresseerd, maar toch heeft het dus nog een jaar geduurd voor dat ik daadwerkelijk de stap heb genomen om dat formulier in te vullen. In dat jaar heb ik de website regelmatig bezocht, ik denk dat ik de beschrijving hoe zo’n ontmaagding in z’n werk gaat wel 10x heb doorgelezen, hetzelfde geldt voor de reviews, die mij uiteindelijk hebben doen in zien dat dit misschien wel de ‘oplossing’ was voor mij. Dus op die grauwe November dag vulde ik, ondanks een jaar nadenken voor mijn gevoel toch lichtelijk in een opwelling, het formulier in. Stiekem ook met de gedachten, het zal toch wel niet zo ver komen. Al snel kreeg ik een mailtje terug van André waarin hij vroeg wat ik zou willen, en waarom dit voor mij een goede oplossing leek. Met trillende handjes schreef ik het wat en waarom terug. Na wat heen en weer gemaild te hebben spraken we af om eerst een ontmoeting te doen, waarna ik kon beslissen of ik het avontuur daadwerkelijk aan wilde gaan. Daarnaast gaf hij me al twee oefeningen mee die ik kon doen om de ontmaagding prettiger te laten verlopen.

De ontmoeting vond vorige week plaats, ik vond het erg fijn om eerst een ontmoeting te hebben om daarna in alle rust te kunnen beslissen of ik dit wilde of niet. Ik had tijdens het gesprek eigenlijk vrij weinig te vragen, ik had immers de website al 10x doorgelezen. Maar toch was het fijn om gewoon even te kletsen en André iets beter te leren kennen. Na er een nachtje over geslapen, en er toch ook nog maar een dagje over nagedacht te hebben, besloot ik dat ik het avontuur, hoe spannend ik het ook vond, aan wilde gaan.

Gister was het dan zo ver. Toen ik in de ochtend wakker werd dacht ik: ‘kom maar op’, toen ik in het hotel was en met André nog een kopje thee dronk voor we naar de kamer zouden gaan dacht ik: ‘wat doe ik hier en waar ben ik aan begonnen?’ Eenmaal op de hotelkamer werden die gedachten alleen maar erger. Gelukkig deden we het heel rustig aan. Eerst een muziekje aan, kaarsjes aan (of naja, bij het neerzetten van de houdertjes kwam André erachter dat de waxinelichtjes op waren, gelukkig is denkbeeldig kaarslicht ook heel romantisch) en tandenpoetsen. Vervolgens gingen we dicht tegen elkaar aan staan, ik denk dat ik van de hele ervaring dit het spannendste vond, ik vond het heel moeilijk om mij te ontspannen en stond er voor mijn gevoel maar bij als een stijve hark, eigenlijk wilde ik mezelf losrukken en de deur uitrennen. Gelukkig was André daar om mij op mijn gemak te stellen en we hebben het heel rustig aan gedaan en stukje bij beetje lukte het om meer te ontspannen. Nadat we elkaar hadden uitgekleed gingen we onder de douche, om daar rustig elkaars lichaam verder te ontdekken. Hierna mocht ik op bed gaan liggen, waar André mij heeft verwend. Vervolgens was daar HET moment, nadat ik de condoom om mocht doen heeft André mij ontmaagd. Het deed best een beetje pijn en nog steeds vond ik het best lastig om mij volledig te ontspannen. Maar na verschillende standjes te hebben uitgeprobeerd ging het een stuk beter. Na die eerste ronde heb ik een heerlijke massage gehad, waarin ik meer uitleg heb gekregen over tantra. Vervolgens vroeg André of ik nog een ander standje wilde proberen, dit wilde ik wel maar ik wilde ook leren hoe ik nou het initiatief kon nemen. We hebben toen de rollen omgedraaid en ik mocht mij uitleven, wat erg leerzaam was. Achteraf gezien is het erg meegevallen en waren er eigenlijk geen dingen om bang voor te zijn, eigenlijk was het best wel zoals ik mij vooraf had voorgesteld dat het zou zijn. 

Ik ben heel erg blij dat ik de stap heb genomen en op deze manier ervaring heb op mogen doen. Ik voel mij dankzij deze ervaring en de lieve complimentjes van André een stuk zelfverzekerder. André, nogmaals heel erg bedankt, jij hebt voor elkaar gekregen dat ik tot gisterochtend toch echt voor onmogelijk hield. 

November 2017 - Anne, 28 jaar

Door de loop der jaren heb ik voor mezelf een behoorlijke drempel gecreëerd met betrekking tot seks. Die drempel werd steeds hoger. Ik heb zelfs mannen uit mijn omgeving weggestoten omdat ik niet durfde te zeggen dat ik nog maagd was. Het zou maar bij mijn vrienden terecht komen... Ik was er zo klaar mee, ik heb lang nagedacht over het hoe en wat maar durfde nooit de stap te zetten. Toen kwam ik een interview met André tegen op Facebook en dat sprak me aan. Na het bekijken van de website heb ik André een bericht gestuurd. Na wat mailcontact kwamen we snel tot een datum voor de eerste kennismaking. André kwam op mij over als een sterke, vrije man met veel zelfvertrouwen en ogen die niks lijken te missen. Vrij snel besloot ik de volgende stap en afspraak met André te maken. De volgende ochtend na onze eerste afspraak, kon ik eigenlijk niet geloven dat ik daadwerkelijk de eerste stap gezet had. Inmiddels had ik ook de oefeningen ontvangen. Tip: goed oefenen ;-) 

De voorbereidingen waren in volle gang en toen brak de betreffende dag aan. Na een drankje in het restaurant gingen we naar de hotelkamer. André was goed voorbereid, de kaarsjes, muziek, verschillende tubes en condooms kwamen uit de tas. De gordijnen gingen dicht en toen was het moment daar. We gingen aangekleed tegen elkaar staan, kleden elkaar uit en gingen richting de douche... 

André is een rustige man, die met respect het vrouwen lichaam behandeld in een veilige en vertrouwde omgeving. 

Oktober 2017 – Sarah, 21 jaar

Ik had het graag eerder willen doen. Maar omdat ik heel gelovig ben opgevoed kon ik niet zomaar eventjes seks hebben met iemand. Met mijn ouders praten over seksualiteit was ook geen optie want het is mij altijd geleerd om geen seks te hebben voor het huwelijk. Toch vroeg ik me steeds vaker af waarom het slecht zou zijn om lichamelijk intiemer te worden met iemand. Het enige wat ik deed was stiekem masturberen en naar porno kijken. Af en toe vroeg ik ook aan mijn vriendinnen die niet meer maagd waren hoe het voelt om seks te hebben.

Maar sinds juni van dit jaar zijn er een aantal dingen in mijn leven verandert en daardoor heb ik besloten om ondanks alles toch niet meer maagd te blijven. Fantaseren over seks ben ik nu wel zat geweest, ik wilde het graag doen!

Paar weken geleden ging ik met mijn vriendin op vakantie en dacht ‘oh als ik nu een knappe jongen score kan hij mij ontmaagden en het blijft toch een one night stand’ maar bij het uitgaan is het mij toch niet gelukt. Ondanks dat ik graag seks wou durfde ik het niet...ik was te onzeker over mijn lichaam en had 0% ervaring. Daarom heb ik besloten dat het beste voor mij is als ik door een professioneel ervaren iemand ontmaagd wordt. Die mij ook op het seksueel gebied veel kan leren. Aangezien ik nog nooit een penis in het echt had gezien of gezoend met een jongen. Dus ik heb letterlijk op Google ingetypt ‘Professioneel Ontmaagder’ en zo kwam ik op de site van Andre. 

Het was best wel lastig om contact op te nemen met hem. Met name omdat hij bijna net zo oud is als mijn eigen vader...en wist eerlijk gezegd niet zeker of ik hem kon vertrouwen, wat nou als hij stiekem me bij de kennismaking of de dag van de ontmaagding ging filmen en daarmee mij ging dreigen?

Maar na lang wikken en wegen en meerdere keren lezen van de reviews en de interviews in de media heb ik besloten om Andre te mailen. Na wat heen en weer mailen stelde hij voor om ergens af te spreken om elkaar beter te leren kennen. 

Dat vond ik best eng, je spreekt toch af met een onbekende man. Maar de kennismaking viel reuze mee! Ik voelde me vrij snel op mijn gemak bij Andre. Ik mocht hem van alles vragen, ik durfde zelfs veel meer te zeggen dan ik had verwacht. We hebben gesproken over mijn situatie. Hij heeft goed uitgelegd hoe alles in zijn werk ging en dat ik alles kan aangeven wat ik wel en niet goed vind. Andre was super lief en vrolijk. Hij heeft zelfs die dag voor mijn kopje thee betaald! En ik zou hem ook nog geen 45 schatten, dus ik had ook niet het gevoel dat er zo'n groot leeftijdsverschil in zat + hij heeft hele mooie blauwe ogen dames :-)

We hebben afgesproken dat ik goed ging nadenken of ik het wil. Maar ik wist al snel dat ik hiermee door wilde gaan. Andre is een ervaren lieve man die weet wat hij doet. Samen hebben we een datum uitgepikt voor mijn ontmaagding.

Uiteindelijk was het dan zover, we hebben om 11.00 uur in een mooie hotel afgesproken. Ik was best zenuwachtig maar Andre heeft me erg op mijn gemak gesteld, en het romantisch gemaakt door vijf kaarsjes aan te steken en een muziekje (Sexy Beats by Assia) op te zetten. Hij heeft al zijn massageolies en spullen die hij had meegenomen aan mij laten zien (hij was erg goed voorbereid). We hebben alles rustig opgebouwd. Na het tandenpoetsen hebben we elkaar uitgekleed. Eenmaal naakt hebben we eerst tegen elkaar aan gestaan om te wennen aan het lichaamscontact. Nadat we elkaar hadden gewassen begon Andre mij te masseren. Wat was dat heerlijk! Na het vingeren heeft Andre mij ontmaagd. In het begin was het best pijnlijk maar met veel glijmiddel en een andere standje (op mijn zij) ging het steeds beter. We hebben veel standjes uitgeprobeerd en gelukkig werd de pijn steeds minder en ik kon er steeds meer van genieten. 

Andre straalde rust uit, hij was zelfverzekerd, geduldig en wist goed hoe hij een vrouw op haar gemak kan stellen en bevredigen. Hij heeft mij leren pijpen, aftrekken, het omdoen van een condoom bij mannen en uitgelegd hoe een penis werkt.

Ik heb enorm veel geleerd en denk dat ik geen mooiere ontmaagding had kunnen hebben dan met Andre. Ik voel me nu veel meer zelfverzekerd, en daarvoor wil ik hem bedanken!!!

Maart 2017 - MP, 31 jaar

Op mijn 31ste was ik nog steeds maagd. Allerlei redenen hebben hier voor gezorgd, oa een te diepgewortelde onzekerheid. Uiteindelijk resulteerde dat er in dat sex een blokkade werd. Ga bij een leuke date maar eens vertellen dat ik je nog maagd bent op deze leeftijd... Dat deed ik niet want ik schaamde me, ik kapte alles af. De drempel werd steeds hoger totdat ik besloot er iets aan te gaan doen. Na wat zoekopdrachten ingetypt te hebben op Google kwam ik op de website van Andre. De reviews en de interviews in de media heb ik meerdere keren gelezen en na veel wikken en wegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met Andre. Na wat mail verkeer over en weer waarin ik mijn verhaal gedaan heb, hebben we elkaar ontmoet. Met veel stof tot nadenken ben ik weer naar huis gegaan en heb ik hem zoals afgesproken later laten weten wat ik van onze ontmoeting vond en of ik verder wilde gaan. Dat wilde ik en vandaag was dé dag. Ik was erg nerveus, Andre slaagde erin me op mijn gemak te laten voelen. Hij gaf duidelijk aan dat er niets zou gebeuren wat ik niet prettig vond en nam me stapje voor stapje mee. In het begin voelde ik me ongemakkelijk, een schaamte & beladen gevoel. Andre straalde rust uit, checkte geregeld bij mij hoe ik me voelde en vond niets raar, dat was erg fijn. Ook humor en grapjes tussendoor zorgden er voor dat mijn beladen gevoel verdween. Ik vond het een fijne en leerzame middag. :) 

In de loop der jaren is het maagd zijn een enorm 'groot ding' geworden in mijn hoofd en dat zat behoorlijk in de weg. Ik begon deze dag met blokkades en ik heb ze met behulp van Andre 1 voor 1 afgebroken. Iets waar ik al heel lang mee rond gelopen heb is ineens verdwenen en de spreekwoordelijke baksteentjes zijn van mijn schouders gevallen. Ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb en voel me een stuk lichter! 

December 2016 -  Meisje uit Utrecht, 24 jaar

Ik heb niet echt een reden waarom ik op mijn 24e nog maagd ben. Maar gelukkig hoef je ook niet een reden te hebben. De reden dat ik voor Andre gekozen heb was omdat ik geen zin heb om een relatie aan te gaan of met iemand naar bed te gaan met het risico dat hij dan meer wil. Dat zag ik niet zo zitten, dus dit was voor mij een logische en weloverwogen keuze. En we hebben eerst kennis gemaakt, dus ik wist voor wat voor man ik koos. Gisteren heeft Andre mij ontmaagd. En het voelt nog steeds alsof ik net uit de Python achtbaan van De Efteling gestapt ben. Het gevoel van spannende en lekkere gevoelens in mijn buik die elkaar in snel tempo afwisselen en mij hoogtepunten laten beleven die ik nog niet eerder heb meegemaakt. Ik voel de opwinding nog door mijn hele lijf gieren als ik aan gisteren terug denk. Het fijne van Andre is dat hij een aantrekkelijke, vrolijke en zelfverzekerde man is die goed weet hoe hij een vrouw kan bevredigen. Hij legt alles eerst rustig uit voordat hij iets doet en dat gaat ook heel ongedwongen, want ik mocht elk moment aangeven als ik iets niet wilde en dan zouden we ook gelijk stoppen. Nou dat was niet nodig, want ik heb heerlijk genoten en het voelt nog steeds alsof ik een beetje zweef van geluk. Ik heb mij lekker door Andre laten leiden en ik zou het morgen zo weer willen doen. Het is jammer dat ik bij deze reviews geen sterren ter beoordeling kan geven, anders had ik een 5 uit 5 gegeven!

Juni 2016 - Femke 21 jaar

Ik hield deze site al een tijdje in de gaten en heb ook al eerder gereageerd. Maar Andre vond het per se belangrijk dat we zouden wachten tot ik 21 was. Vorige maand ben ik 21 geworden en hebben we kennis gemaakt. Best wel heel erg vreemd om met een man over je intiemste gevoelens te praten. Maar ik merkte dat ik er ook wel opgewonden van raakte. Alleen al de gedachte dat we het echt met elkaar zouden gaan doen maakte een lekker gevoel bij mij los wat mij de moed gaf om door te gaan. Als ik er nu op terug kijk dan heb ik er geen seconde spijt van. Integendeel, ik denk dat ik geen mooiere ontmaagding had kunnen hebben dan met Andre. Mijn hart klopte in mijn keel toen ik het hotel binnen stapte en mijn handen trilden toen we elkaar gingen uitkleden. Toen hij mij aanraakte was het alsof ik overal supergevoelig was. Andre stelde mij gerust en we hebben eerst even in ons blootje tegen elkaar aan gestaan met een warme omhelsing. Dat voelde enorm goed en vertrouwd. We hebben elkaar gewassen onder de douche en daarna mocht ik lekker ontspannen op het bed gaan liggen. De tedere massage die volgde was het lekkerste wat ik in mijn hele leven heb meegemaakt. Ik raakte er ook behoorlijk opgewonden van en merkte dat ik ongeduldig werd. Ik wou dat hij mij zou penetreren want ik had er echt zin in. Maar Andre ging eerst met een vinger naar binnen en dat was maar goed ook want dat was al best wel heftig. Hij deed het gelukkig heel voorzichtig en masserde heel subtiel de plek van mijn gspot. Hij had mij al gewaarschuwd dat het zou aanvoelen alsof ik moest plassen en dat ik het dan maar gewoon moest toelaten. Nou dat kon ik nog niet zo goed dus we hebben best wel even de tijd genomen en ik ben ook even echt gaan plassen op de wc. Toen wist ik dat ik niet echt hoefde te plassen en durfde ik verder te gaan. En heb ik een echt orgasme beleefd! Een overweldigend gevoel dat door mijn hele lichaam ging, echt heerlijk! Andre kickte er ook wel op om mij klaar te laten komen en wou mij toen graag penetreren. Dat was nog best wel heftig, want dan komt er even iets meer dan een vinger naar binnen. Maar ik had de bekkenbodemspier oefeningen van tevoren goed gedaan dus ik wist hoe ik op de juiste manier kon ontspannen. En Andre deed het heel voorzichtig. Telkens stopte hij even en vertelde hoe ver zijn penis er in zat. En toen zei hij dat zijn hele penis er in zat, nou dat was best wel veel en het deed ook best wel een beetje pijn. Gelukkig had hij glijmiddel wat wel hielp. Ik mocht bij het bewegen het tempo aangeven en het ging steeds beter. Af en toe zijn we even gestopt en gingen we gewoon weer even lekker ontspannen masseren. Als Andre mijn schaamlippen en mijn clitoris ging masseren dan gingen we daarna steevast weer penetreren in een ander standje. De pijn werd steeds minder en ik kon er steeds meer van genieten. Tijdens het masseren van mijn schaamlippen en clitoris ben ik nog twee keer klaargekomen. Telkens als ik klaarkwam merkte ik dat Andre daar wel een kick van kreeg, dan had hij een harde penis en wou hij mij penetreren. We hebben ook voor de spiegel gestaan toen we het deden en zo is Andre ook in mij klaargekomen. Hij vroeg het zelfs nog of hij in mij mocht klaarkomen. We hebben nog lekker in bed tegen elkaar aangelegen om bij te komen. Ik voelde me zweven en voel me nu een VROUW. Jammer dat Andre het maar 1x doet, want ik zou best nog een keertje willen ;)

Mei 2016 - Michelle, 35 jaar

Al een aantal jaar zat ik ermee dat ik door omstandigheden nog steeds maagd was en nog nooit intiem was geweest met een man terwijl ik al over de 30 jaar ben. Nadat ik op internet ging zoeken naar "lotgenoten" kwam ik op de site van Andre. Ik heb alle reviews gelezen en was toch enigszins gerust dat ik inderdaad niet de enige ben. Ik heb toen een mail naar Andre gestuurd met mijn verhaal en kreeg al snel een antwoord terug. Hij begreep mij en wilde me graag ontmoeten en helpen. Na een aantal mailtjes heen en weer voelde ik me vertrouwd en wilde er mee doorgaan. Bij de kennismaking was ik erg gespannen, maar gelukkig stelde hij me gerust en hij zag er ook uit zoals beschreven op zijn site. Hij heeft goed uitgelegd hoe alles in zijn werk ging en dat ik alles kan aangeven wat ik wel en niet goed vind. Ik besloot toen om het door te laten gaan. We begonnen met elkaar uit te kleden, te zoenen en een douche te nemen om aan elkaars naakte lichaam te wennen. Het uitkleden was heel spannend, er ging van alles door mijn hoofd, maar gelukkig deed hij het rustig aan en stelde me gerust. Voor het eerst heb ik een penis aangeraakt.. Een heel onwerkelijk moment. Na het douchen ging hij mij lekker masseren. Hij ging mij tijdens de massage ook likken en heeft voorzichtig mij gevingerd. Tijdens het moment van penetratie was ik toch gespannen, maar hij heeft het heel rustig gedaan en gestopt toen ik dat vroeg. Uiteindelijk is het toch gelukt met penetreren en hebben we verschillende standjes uitgeprobeerd. Ik heb helemaal niet gebloed, waar ik toch wel verbaasd over was. Het penetreren ging na een paar keer wel beter en deed minder pijn, maar ik voelde het wel steeds. Op mijn rug vond ik het toch het lekkerste en zo is hij ook klaargekomen. We hebben alles met condoom gedaan wat ik heel belangrijk vond. Ik heb hem ook gevraagd om mij te leren om af te trekken. Hij liet mij met zijn penis "spelen" en leren hoe ik het beste moest vasthouden. We hebben erna weer samen gedoucht en daarna zijn we onze eigen weg weer gegaan. Ik ben heel blij dat ik deze ervaring heb gehad en dat mijn ontmaagding op deze manier is gegaan. Ik denk dat ik nu veel vrijer ben en meer zou durven als ik verliefd zou worden in de toekomst. Bedankt Andre voor deze mooie herinnering!
 

Maart 2016 - Meisje uit Amsterdam, 22 jaar

Ik ben opgegroeid in een christelijk milieu, en daarmee iets behoudend opgevoed. Ik ben zelf uit de kerk gestapt en klaar voor de wereld, maar merkte dat ik het moeilijk vond om op seksueel gebied mijn 'pad' te vinden, omdat ik hier geen ervaring in had. Hier kwam zeker een soort schaamte bij kijken, het idee dat ik achter liep. Ik voelde me te oud om deze ervaring nu nog op te doen, een soort schaamte hield me tegen. Ik wilde niet 'klungelen' de eerste keer. Vandaar dat ik contact heb opgenomen met Andre. Ik moet zeggen dat hij het heel professioneel aanpakt. Vooraf mailde hij mij allemaal oefeningen die mij hebben geholpen om mijn ontmaagding zo fijn mogelijk te laten verlopen. En in onze kennismaking hebben we alles uitgebreid doorgesproken hoe hij het doet. Omdat ik geen ervaring heb, wou ik dat hij de leiding nam en mij zou uitdagen om mijn grenzen te verleggen. Dat heeft hij heel goed gedaan. Al snel had ik geen schaamte en geen drempels meer. Andre heeft mij de gelegenheid gegeven om alles te proberen en gaf daarbij aanwijzingen hoe ik dat het beste kan doen. Hij heeft mij ook laten voelen waar mijn gspot zit en hoe ik er als vrouw voor kan zorgen dat ik bij een penetratie klaar kan komen. Het heeft mij enorm geholpen om over de drempel heen te zijn, nu ik het gewoon een keer gedaan heb.

November 2015 - Mariska, 28 jaar

Ik zat er al een tijdje mee dat ik nog maagd was en de drempel werd steeds hoger om de stap nemen.

Ik wilde dat mijn 1e keer fijn zou zijn en niet ongemakkelijk.  Ik had al meerdere malen op de site gekeken maar wist niet of ik de stap durfde te nemen. Het voelde wel goed om te weten dat ik niet de enige was. Het lezen van de reviews was voor mij van groot belang, het gaf mij een erg geruststelling gevoel.

Uiteindelijk besloot ik om een afspraak te maken. Ik was heel erg zenuwachtig voor de ontmoeting. Wat als er geen klik is, straks ziet hij er totaal anders uit. Gelukkig pakte dit positief uit. Wat Andre beschreef op zijn profiel, klopte ook. En daar was ik blij om en dat er een klik was. Hij legde alles goed uit en dit deed mij goed omdat ik wist dat ik de leiding had en dat wij het rustig aan zouden doen. Ik mocht er even over nadenken, maar ik wist al snel dat ik hiermee door wilde gaan.

Het moment er naartoe was spannend en ik was zo zenuwachtig. Ik had aangegeven wat belangrijk voor mij  was en daar hield hij rekening mee. Ik was zo gespannen dat ik bang was dat ik er niet aan toe kon geven, maar toen wij in de hotelkamer waren, had hij overal aan gedacht. Hij creëerde een ontspannen omgeving en toen was ik al om. Andre heeft me uitgekleed en samen namen we een douche. Het voelde vertrouwd en ik kon me laten gaan. En na een geweldige massage helemaal. Van nooit klaarkomen ben ik 3 keer klaargekomen. Hij nam de tijd, liet mij ontspannen en rustig bijkomen. Het moment van de ontmaagding was rustig en het ging allemaal zoals ik wilde. Het was fijn en Andre voelde goed aan wat ik wel en niet wilde. We hebben geknuffeld om rustig op adem te komen en de dag afgesloten met een heerlijke maaltijd. Ik dacht nooit dat ik dit durfde te doen, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Ik kijk terug op een geweldig avontuur en ik ben blij dat ik deze stap heb genomen.

Andre nogmaals heel erg bedankt voor deze ervaring. Ik heb ervan genoten!

 
September 2015 - Journey, 25 jaar

Via internet kwam ik op de website van André terecht. Ik ben een 25-jarige studente en ik had tot daarvoor intimiteit met mannen vaak voor me uit geschoven. Naarmate ik wat ouder werd vond ik het moeilijker om dit wel aan te gaan omdat ik niet veel ervaring op seksueel gebied heb en dus niet precies wist wat een man en wat ik zelf fijn vind. Toen ik deze website voorbij zag komen won mijn nieuwsgierigheid het en heb uiteindelijk besloten om contact te zoeken en kennis te maken. Heel spannend natuurlijk om met een onbekende af te spreken maar uiteindelijk heel blij dat ik deze stap toch heb genomen. Naast dat ik wel de behoefte had om seks te hebben wilde ik ook graag meer vertrouwd raken met een man in bed. Toen we uiteindelijk afspraken voor de ontmaagding was ik behoorlijk zenuwachtig en bij het uitkleden op de hotelkamer durfde ik amper naar zijn lichaam te kijken. Ook tijdens het samen douchen vond ik het spannend om bloot en zo dichtbij een man te staan maar wat heel fijn was, was dat André rustig aan deed en het meer leidde. Ik merkte dat ik het in het begin wel moeilijk vond om helemaal te ontspannen maar door de massage lukte dat steeds meer. Ik vond de massage lekker en opwindend. Hierna vroeg hij of hij me mocht likken. Wauw dat was heel lekker! 

Verder heb ik tips gehad over hoe je een man kan aftrekken en vond dit ook fijn om te doen.  Ik wilde meer vertrouwd raken met een piemel en merkte na een tijdje dat het helemaal niet zo eng was als ik me had voorgesteld en kreeg er plezier in om te merken dat hij het lekker vond. Uiteindelijk hebben we seks gehad in verschillende standjes, waarbij staand van achter wel heel lekker was☺. Toen is hij ook in mij klaargekomen.

Na afloop hebben we nog een tijdje samen in bed gelegen wat heel relaxed was. Vooraf had ik nooit bedacht dat ik zoiets zou durven aangaan maar ben heel blij dat ik dit met André heb mogen doen. Ik kijk terug op een mooi avontuur met een fijne herinnering aan de ontmaagding! En bedankt voor je geduld.

 

Lieve groetjes,

Journey

 
April 2015 - Janine, 28 jaar

Bij het lezen op ze.nl kwam ik eigenlijk per toeval op het interview dat zij hadden gedaan met André. Dat maakte indruk. Met iets van een schok werd ik me bewust van mijn eerste gedachte na het lezen van het interview. ‘Dat ontmaagden, dat doet hij inmiddels vast niet meer’. Er kon maar één reden zijn dat het mij zou uitmaken of André nog actief was, namelijk als ik zelf door hem ontmaagd wilde worden! Ik las alle interviews die hij heeft gedaan, de reviews op de site en besloot toen te luisteren naar mijn gevoel. Om in ieder geval met hem af te spreken om te zien of dit goed voelde.

Tijdens de kennismaking was ik behoorlijk zenuwachtig. Al pratende merkte ik dat ik me kon ontspannen en dat mijn vertrouwen in André groeide. Ik geloofde dat hij er echt op was gericht om mij een perfecte ontmaagding te laten hebben en dat was precies het soort man waarmee ik mijn eerste keer wilde beleven. Een man die rekening zou houden met mijn onervarenheid en waarbij ik geen schaamte zou voelen.

Een paar weken later volgde onze ontmoeting in een hotel. Eerst hebben we samen wat gegeten. Toen zijn we naar onze hotelkamer gegaan waar hij onze schoenen heeft uitgedaan. Daarna heb ik hem uitgekleed en voorzichtig zijn penis aangeraakt. André heeft mij vervolgens uitgekleed en daarna kon ik genoeg ontspannen om te genieten van onze aanrakingen en het gevoel wat daardoor werd opgeroepen. Van tevoren had ik verwacht dat ik daar moeite mee zou hebben, maar eigenlijk verliep het heel natuurlijk. In zijn ogen las ik ook niets dan waardering en respect voor ons samenspel en voor mij en dat heeft mij ook geholpen om los te laten en te durven voelen. We hebben samen gedoucht en daarna was het moment daar voor de massage. Die was echt heerlijk, rillingen door mijn hele lijf. Hierbij voelde ik me zo opgewonden worden dat ik voorstelde of we ‘het’ konden gaan proberen. André nam rustig de tijd om toe te werken naar de ontmaagding. Die verliep goed, zonder enige pijn. Het voelde alleen een beetje strak en onwennig in het begin. 

Ik heb later gevraagd of ik nu mocht proberen om hem te verwennen. Dat was goed, het hoefde ook niet perfect te zijn. Met wat tips heb ik hem daarna afgetrokken en gepijpt. Te voelen en te zien dat hij kon genieten van mijn aanrakingen was een bevrijding op zichzelf. Het vrijen waarmee we afsloten bracht voor ons beide een orgasme. Ik voelde me mooi, vrouwelijk en intens tevreden. Daarna zijn we samen in bad gegaan en hebben nog een tijd nagepraat over het leven, seks en de liefde. 

Terugkijkend ben ik heel blij dat ik deze stap gezet heb en voel ik alleen hele fijne herinneringen aan mijn ontmaagding. Seks zonder moeten, zonder schaamte maar met respect en in liefdevolle waardering voor elkaar. Zó wil ik het, niet alleen bij mijn ontmaagding maar ook in de toekomst!