top of page

Hoe gaat zo’n ontmaagding in zijn werk?

Je gaat dit avontuur natuurlijk niet zomaar blind aan met een voor jou nog vreemde man. Daarom spreken we eerst een keer af met een kop koffie of thee om elkaar beter te leren kennen en te voelen of we een klik hebben. Je wilt vast meer van mij weten, misschien ga ik jou ontmaagden dus dan mag je me best ‘het hemd van mijn lijf’ vragen. Daarna ga je weer naar huis en pas dan besluit je op je eigen moment of dit iets voor jou is. Zo ja, dan maken we een afspraak.

 

We spreken af in een mooi hotel in jouw omgeving of juist op een prettige afstand van jouw woonplaats. Het is belangrijk om de tijd te nemen voor een fijne ontmaagding. We spreken daarom een hele dag of een middag en avond af. Eerst drinken we nog even samen koffie o thee en spreken we door wat we gaan doen. Dan gaan we naar de hotelkamer en nemen we rustig de tijd.

Het is jouw feestje, dus jij mag telkens kiezen wat je wil en hoe je het wil. Je mag je helemaal door mij laten leiden en verwennen. Je mag lekker genieten, want alles draait om jou. Jij mag aangeven wat je wel of niet wil, of wat je meer of minder wil. Hoe we het ook doen, jij bent altijd in control en mag op elk moment alles bepalen. En je mag je ook helemaal door mij laten leiden.

 

"Mijn Tantra is een eerbetoon aan de vrouw, 

die in alle vrijheid 

van al haar vrouwelijke seksuele energie mag genieten"

 

Let op. Elke ontmaagding is anders en uniek, het is maar net wat er op dat moment tussen ons ontstaat. Het belangrijkste is dat we een mooie herinnering hebben aan ons intieme samenzijn. In grote lijnen mag je het volgende verwachten:

We gaan lekker relaxed de tijd nemen in een mooie en schone hotelkamer. We beginnen met een hygiëne ritueel, waaronder samen douchen. We gaan elkaar van top tot teen wassen waarmee we ook rustig aan elkaars blote lijven kunnen wennen. Een douche werkt ontspannend voor lichaam en geest en het geeft vertrouwen in elkaars hygiëne. Als jij je haar en je gezicht tijdens het douchen liever droog laat, dan kan dat natuurlijk. Daarna ga je ontspannen op het bed liggen, om je grenzeloos door mij te laten verwennen. We nemen uitgebreid de tijd dus we beginnen met een ontspanningsmassage, die langzaam maar zeker overvloeit in een verwarmende tantra massage, die geen plekje onberoerd laat en je op een respectvolle manier zal opwinden. Tijdens de massage geef ik je uitleg over jouw chakra’s en hoe deze in contact staan met jouw erogene zone’s. En hoe je kunt ontspannen door middel van ademhalingstechnieken. Of hoe je de opkomende seksuele energie kunt opslaan in je onderbuik. Jij mag aangeven wat je lekker, lekkerder en het lekkerst vindt. Het doel is niet om een orgasme te bereiken, maar je zult wel orgastische gevoelens ervaren in je hele lijf. Dit kan een orgasme zonder penetratie veroorzaken, maar dat hoeft niet. Als je eenmaal ontspannen aan de intimiteit gewend bent geraakt, dan ga je op je eigen moment ook actief mee doen. Seks komt niet van een kant, maar door wat beide kanten met elkaar doen. Niets moet en alles mag, zolang het maar met liefde en respect is. Er is geen prestatiedrang, het gaat om heerlijk ontspannen en samen genieten!

 

Het gaat om de ervaring om met een man intiem te zijn, te weten hoe je met een man in bed kan omgaan, hoe zijn penis werkt, hoe je samen lol in bed kunt hebben en elkaar zo lekker mogelijk kunt verwennen, ontdekken waar jouw G-spot zit en hoe je vaginaal kunt klaarkomen. Ik zal je voorzichtig en respectvol penetreren, zodat je hier geen onplezierige pijn aan beleeft. Misschien moet jouw vagina even wennen aan de nieuwe bezoeker, of wil je het moment zelf heel bewust beleven. Het is jouw ontmaagding dus we doen het zoals jij dat het prettigst vindt.

Eenmaal ontmaagd gaan we ontdekken in welk standje voor jou de penetratie het prettigst is. Dat is voor elke vrouw heel persoonlijk, dus wel fijn voor jou om te weten. Je mag ook jouw meest erotische fantasie of wens uitspreken en misschien brengen we die wel gelijk in vervulling, als cadeautje bij jouw ontmaagding. Daarna ga je beleven hoe het is als een man in jou klaarkomt. Ook deze eerste keer is voor een vrouw een bijzondere beleving.

Misschien heb je de smaak te pakken en wil je nog meer. Dat mag, het is jouw feestje dus jij mag kiezen. We eindigen altijd met een frisse douche, waarna we ieder weer ons eigen leven in stappen.

 

Wil je het anders? Dat kan, als het maar met liefde en respect is.

 

Wil je weten hoe anderen het ervaren hebben? Lees hier alle reviews.

 

bottom of page